Nieuws

Healthy Brains werkt samen met:



Praktijk voor Arbeidspsychologie in Zutphen

“Voor een gezonde en duurzame relatie tot werk”

De Praktijk voor Arbeid & Gezondheid (PvA) is een adviesbureau voor positieve psychologische begeleiding bij werkgerelateerde psychische klachten.

De PvA richt zich op het verduurzamen van inzetbaarheid van professionals, teams en organisaties. Zij begeleiden actief bij gezonder werken en herstel voor werknemers en ondernemers.

https://www.pva-zutphen.nl/

Shape Inside by Beyuna

Shape Inside levert hoogwaardige voedingssupplementen van Beyuna. Ze geven het lichaam extra voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond leven. De natuurlijke vitamines en mineralen zijn GMO-vrij en worden gemaakt op basis van het Clean Label-principe, zonder synthetische vul-, hulp- of kleurstoffen.

De voedingssupplementen dragen onder andere bij aan een beter functionerend brein en zenuwstelsel. Ze ondersteunen het immuunsysteem en het natuurlijke afweersysteem.

https://shapeinside.beyuna.com

Publiekslezing “Het Fitte Brein”

Dit prachtige event georganiseerd door Healthy Brains in samenwerking met de Edwin van de Sar Foundation, de Hersenstichting en de Alzheimer Stichting met als sprekers voormalig wereldkampioen schaatsen Ard schenk, arts en neurobioloog Dick Swaab, hoogleraar en neuropsycholoog Erik Scherder en gastspreker voormalig gitarist bij o.a. Postmen en Anouk Willem Philipsen heeft plaatsgevonden op zaterdag 23 september 2017 in het Amphion Theater in Doetinchem.

Met dank aan de sponsoren: Professionals in NAH ( niet aangeboren hersenletsel), Zozijn, Azora en de Rabobank Graafschap.